POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Nathan instagrammar

 
nathansykes Watching a horror film in bed!!!
 

POSTED: FILED UNDER: TWITTER,

0

Nathan twittrade och försvarade Justin Bieber

Man kan inte ha ungått allt som har hänt runt Justin Bieber den senaste tiden, och med tanke på att jag är en Belieber också så lägger jag märke till allt sånt. Detta är inte förstå gånger som Nathan försvarar JB han twittrade även om ägg situationen.
 
 
Översättning:
Måste bara säga en sak, folk pratar om @justinbieber's privatliv så mycket att dem glömmer bort hur stor talang han faktiskt har. Verkligen ett fan
 
Översättning:
Jag vet att alla gör misstag och ingen är perfekt men kan vi alla bara ta en stund till att uppskatta hans tankang med hans nya musik och video.
Jag vet inte vad ni känner men jag känner personligen att det läggs ner alldeles för mycket energi på alla misstag och dåliga saker som Justin gör, att man inte ser dem bra sakerna, som att han ensam minskade självmord bland tonåringar med 90%, tjänade in miljoner till välgörenheter, har gjort 200 make-a-wishes, besöker sjukhus, utan kameror för att det inte är publiciteten han är ute efter, svimmade bakom scnenen under en konsert, åkte till sjukhus, men avslutade ändå showen för fansen. m.m
Okej detta kanske inte hade så mycket med TW att göra men kände att med Nath's tweets så ville jag ta upp det. :)
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INTERVJU/TV,NYHETER,

0

Siva's intervju i Daily Mail

Siva Kaneswaran har uttalat sig för första gången sedan bandmedlemmen Max Georges chockande intervju där han hävdade att flickvänner och deras personlig liv har lett till spänningari gruppen.
 
 
I en exklusiv intervju med MailOnline säger 25-åringen, som ännu inte har pratat direkt med Max om sina kommentarer, att han är förvånad:
"Vi hade ingen aning om det, bokstavligen för vi hade alla släppt ett uttalande och det var vad vi hade enats om. Det var en chock och onödigt."
 
Gruppen - Max, Siva, Jay McGuiness, Tom Parker och Nathan Sykes - släppte ett uttalande tidigare denna månad som avslöjade att dem kommer att ta en paus för att 'driva på personliga strävningar' när den kommenade Word Of Mouth turnén är över.
 
Men medan bandet insisterade på att det bara var en kort paus, så verkade Max överraskande intervju säga något annat, förvirrande inte bara för fansen men även för hans bandmedlemmar.
 
När han öppnade sig om den senaste händelsen berättade Siva:
"Jag har många tankar angående det, vart ska jag börja? Ni vet att vi alla var överrens om att ta en paus för att uppnå personliga strävanden efter tunrén och det var precis vad vi var överrens om via telefon.
Vi hade ett samtal och gav våra personliga tankar om vart vi ville någonstans och släppte ett uttalande. Och uttalandet är vad vi alla var överrens om, så det var en chock att få läsa den senaste intervjun med Max, för mig och fansen, för vi fick reda på det samtidigt."
 
För att bemöta påståenden om att deras personliga liv hade lett till spänningar i bandet, som Max har sagt, svarade Siva:
"Jag tycker att det är osant och orättvist. Jag tror från att vi gjorde serien så visste vi nog alla var vi stod och från det så kände jag att det fanns en känsla av.. det kändes som att det var varje man för sig själv när man ser tillbaka på när serien sändes."
 
Han fortsatte:
"Jag har aldrig varit på det sättet och jag har faktiskt aldrig sett det förr tills jag tittade tillabaka på serien. Jag tror att det var där vi förlorade lag-elementet och därifrån fortsatte det.
Jag tror att många spelade framför kameran i serien, när det gäller vårt personliga liv, och mitt privatliv, jag tror att kameran dramatiserade en massa saker och gjorde oss till sereotyper, vilket jag tycker var orättvist och jag tror att människors sanna fäger kom fram."
 
Siva's relation med hans nu fästmö Nareesha McCaffrey var väl dokumenterat under serien - The Wanted Life - och Max i synnerhet var väldigt rak med sina känslor gentemot henne.
I efterhand avslöjar Siva att han inte skulle ha låtit sin fästmö, som är en 'fantastisk person' vara med men 'du lever och lär'.
 
När man  frågar om hur han planerar att gå vidare med Max innan turnén, svarar han:
"Jag kommer att behöva prata med honom och hitta en väg framåt och vara vuxna om det.
Vi är alla som bröder, det är det enda jag känt, och vi ska på turné tillsammans och jag tror att vi bara kommer att vara professionella med varandra och ge fansen en bra show, eftersom att det är fansen det handlar om i slutet av dagen.
Jag vill inte säga att han har förrått oss, men han kommunicerade inte tillräckligt med oss. Det var en stor brist på kommunikation. Det var en besvikelse, det var allt der var."
 
Siva medgav att bandet ännu måste diskutera om när de kommer att gå ihop igen efter splittringen, men han är väldigt entusiastisk över vad som komma skall för sig själv när det kommer till att skapa Indie musik och arbeta inom mode.
 
Efter att ha skrivit det mesta av det senaste albumet planerar han att fortsätta skriva och avslöjar exklusivt för MailOnline att han nyligen har spelat in en duett med Rita Ora.
"Jag vill bara vara galen och var mig själv. Jag vet att fansen vill höra mer från mig och den som går sin egen väg" sa han.
"Jag vill bara vara galen, vi har varit med varandra i fyra år och jag har fått väldigt mycket uppmärksamhet från modevärlden som jag har fått avböja. Jag ska bara ta och gå ombord och följa mina egna drömmar och njuta av mig själv."
 
För att visa sin mognad, trots den sensaste tidens avslöjande så erkände Siva:
"Så länge som Max är glad, så är jag glad. Jag har inga onda känslor, jag har alltid varit den stödjande."
 
Han avslutar med ett meddelande till fansen som klart är hans främsta prioritet oavsett dramatiken i bandet:
"Jag vill bara ge all min kärlek till fansen, till alla som har stöttat oss och jag ser fram emot resan vi har efter turnén och jag hoppas att ni kan följa mig på mig egen resa."
översättning och collage - thewantedsource.blogg.se
bilder tagna från - google.com
intervju källa - dailymail.co.uk

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Nathan instagrammar

 
nathansykes Really don't know what to say with this. Just saw this picture, thought of you and wanted to post it 
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,JAY MCGUINESS,

0

Dagens WantedWeek - ThursJay

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Tom instagrammar

 
tomparkerofficial Studio #Recording
 

POSTED: FILED UNDER: NYHETER,

0

Tom & Kelsey - SYNC Bournemouth

 
Tom och Kelsey kommer vara i Bournemouth på måndag under ett evenemang som SYNC kommer att hålla, Tom kommer att finnas bakom DJ-båset om jag förstår det hela rätt, och Kelsey kommer att finns där hon med. :)
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Siva

 
sivathewanted ingen text
 

POSTED: FILED UNDER: MAX GEORGE,TWITTER,

0

Max twittrar

 
It looks like there's a dead body under my sofa...
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Nathan instagrammar

 
nathansykes Goodnight everyone sweet dreams ❤
 

POSTED: FILED UNDER: INTERVJU/TV,VIDEOS,

0

Grabbarna med Diana and Ivan den 24/1

 
video från youtube.com
 

POSTED: FILED UNDER: VIDEOS,

0

@ 103.5 KISS FM's Coca-Cola Lounge från 2012 - TB

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,TOM PARKER,

0

Dagens WantedWeek - Tom Tuesday

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs - Tom & Jay moment

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Nathan

 
nathansykes Definitely tempted to sleep in my OnePiece and beanie ☺️
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

 
tomparkerofficial #BumWiggles
 
 
tomparkerofficial #3onacouch #YesIhaveOddSocksOn#YesTheyAreKelseys @kelsey_belle90
 

POSTED: FILED UNDER: MAX GEORGE,NYHETER,TWITTER,

0

The Sun kan ha förvrängt intervjun med Max

 
Det kan mycket väl vara så att The Sun kan ha förvrängt intervjun och citerat Max fel. Enligt Max på twitter så ska det inte stämma, att han inte har sagt att dem kommer att gå skilda vägar.
Man vet inte längre vad man ska tro, det kan mycket väl vara så att intervjun är falsk på ett sätt, att allt som sas inte stämmer.  
 
Ett fan skrev till Max på twitter:
is there tension between you and the boys?
finns det spänning mellan dig och grabbarna?
 
Varpå Max svarade:
we're fine babe! Always!
det är bra mellan oss babe! Alltid!
 
Detta visar kanske inte direkt att dem inte kommer att gå skilda vägar efter turnén. Men ett tecken på att en del saker som stod i intervjun inte är sant.
 
Ännu ett fan frågade Max:
Max it is true The Wanted are separated? I could respond?
Max är det sant att The Wanted är splittrade? Kan jag få ett svar?
 
Och Max svarar:
no babe just taking some time after the tour to do our own things. That's all. Sorry if it came across bad hun wasn't intentional
nej babe vi tar bara lite tid efter turnén till att göra våra egna saker. Det är allt. Förlåt om det kom ut på fel det var inte meningen,
 
Max svarade även på ett DM:
Fan: Jag älskar dig så mycket. Och jag kommer stödja dig oavsett vilka beslut du tar. Men jag vill bara veta om intervjun är sann eller inte?x
Max: Det syftade på bårken i huset babe det är allt... Det är bara bra mellan oss!
 
Så hur allt är sant eller inte vet vi inte änni. Vi kan bara vänta och se vad som händer när turnén är slut. För än så länge så är inte turnén inställd, som det också har gått rykten om.
Men vi hoppas ju alla på att detta inte är slutet, men om det skulle vara det så hoppas vi att grabbarna iaf är vänner.
 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,MAX GEORGE,

0

Max var ute för en familjemiddag i Manchester 25/1

 
bilder från teamtwforever.blogspot.se

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,MAX GEORGE,

0

Dagens WantedWeek - Max Monday

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INTERVJU/TV,NYHETER,

0

En intervju med Max i The Sun.

Bittra gräl över flickvänner, affärer och solokarriärer drev The Wanted isär, pojkbandet's sångare Max George avslöjar.
 
 
Hittils har ingen i bandet uttalat sig om vad som verkligen orsakade att det berömda fem-manna bandet i onsdags meddelade att dem går skilda vägar.
Men i en chockerande världs exklusiv intervju, berättar sångaren Max för mig: "Under det senaste året har det varit en hel del spänning.
Våra personliga liv drev oss ifrån varandra - saker började hända och vi gled isär. Vi brukade vara en broderlig pakt, men det började kännas som att det inte var The Wanted längre.."
 
Det finns nu en tydlig delning i bandet efter att Max och Nathan Sykes drev igenom med splittringen - som kommer att ske efter deras Word Of Mouth Tour som slutar i Maj - trots motstånd från Tom Parker, Jay McGuiness och Siva Kaneswaran.
 
Max avslöjar hur en uppgörelse över bandets framtid inträffade under ett dramatiskt telefonsamtal.
Han förklarar: "Vi hade en mycket svår konversation. Vår manager Scooter Braun frågade oss vem som skulle vilja ta steget ut efter turnén och försöka göra sin egen grej. Både jag och Nathan sa att vi har andra ambitioner..
Vi var mer förberedda än de andra eftersom vi hade tittat på hur det gått med bandet under de senaste månaderna."
Men Max tillägger: "Det borde inte vara en överraskning för någon. Hur upprörande det än måste vara för några av de andra killarna. Jag måste leva mitt liv. Nathan och jag har inte brytit några löften heller för vi båda kommer att vara med på turnén.
Vi har heller inte sagt att vi känner att vi kan åstadkomma mer än någon annan. Jag tror att många kanske tror det, men jag och Nathan har varit lika lojala mot projektet som någon annan. Men ibland måste man vara realistisk."
 
Det måste vara ganska svårt för de andra att Justin Bieber's manager Scooter - en stor aktör i den amerikanska underhållningsindustrin - endast har skrivit över Max och Nathan som soloartister.
Med tanke på spänningen, föreslår jag att åka på turné kanske kan vara svårt, särskilt eftersom att Max har berättat att han inte har talat med någon i bandet sedan dem kom ut med paus/splittringen.
Men han tillägger: "Vi är professionella och vi kommer att se till att detta är den bästa turnén vi någonsin har gjort."
 
De allvarliga spänningarna inom gruppen började när grabbarna gjorde sin E! dokusåpa The Wanted Life förra året, Max beskriver filmningen som 'mycket svår'."
Speciellt svårt var problemen med bandmedlemmarnas flickvänner, särskilt Siva's fästmö Nareesha McCaffrey.
Häromdagen twittrade hon: "There's no 'I' in team. Some people, I'm telling you. Selfishness is such a nasty trait." (Det finns inte 'Jag' i team. Vissa människor säger jag bara. Själviskhet är ett sådant otäckt drag)
Max svarar: "Om det var riktat mot mig och Nathan - som jag antar att det var - så är det en besvikelse. Jag tycker att det är lite omoget. Det är ingen nyhet för någon att det är lite friktion där. Jag och Siva's flickvän kommer inte överrens. Men jag respekterar henne och är glad över att hon gör Siva lycklig för han är som en av mina bröder."
 
Max håller med mig om att när pojkband växer upp, så kan flickvänner ofta orsaka problem.
Med hänvisning till sin förlovning med Coronation Street stjärnan Michelle Keegan, som avslutades i Juli 2012, säger han: "Några av grabbarna började stadga sig - jag stadgade mig vid ett tillfälle. Jag började glida ifrån bandet när jag var i ett långsiktigt förhållande."
 
Max drar sig inte undan det faktum att bandet var också under ett betydande affärstryck efter att ha blivit avvisade av musikjätten Universal. Han medger: "Våra skivförsäljningar var inte vad dem varit. Vi var tvugna att ha en öppen och ärlig diskussion om det för att fortsätta, utan ett skivbolag, är svårt, kompis.."
 
Men trots nedfallet, är Max positiv när det kommer till hans bandmedlemmars framtid.
Han säger: "Några av grabbarna har redan fått sina egna saker på plats. Siva har ett stort modellkontrakt. Tom håller på mig sitt DJ:ande. Och det har varit prat om att Jay kommer börja med TV och radio."
Men Max menar att Nathan är den mest sannolika att bli något i musiken, han säger: "Han är bara en stor bunt av talang och han har så mycket ambition. Han har vuxit så mycket under de senaste åren, han hade sitt första seriösa förhållande med Ariana (Grande).
Och vi har alla vetat från början att han ville köra solo och han kommer att ha mitt stöd i vad han än bestämmer sig för att göra."
 
Max har beskrivits som bandets Robbie Williams och avslöjar att även han redan ritar på lanseringen av en solokarriär. Han säger: "Jag har redan gjort några låtar. Jag har varit i studion med Flo Rida och har spelat in en låt med honom. Ryan Tedder från One Republic är en av mina vänner och vi kommer också att jobba tillsammans igen."
 
Men Max avslöjar även att han kommer att flytta till Hollywood i ett försök att starta en skådespelarkarriär.
Han förklarar: "Jag har redan skrivit på med CAA, en stor byrå i Hollywood. Efter turnén flyttar jag till LA, skaffar ett hus och bosätter mig där. Jag kommer att göra auditions och lära mig om verksamheten. Det har även pratats om en del roller redan."
 
Och hans personliga liv ser bra ut när han fortfarande är helt förälskad i Sports Illustrated's skönhet Nina Agdal.
Men den här gången kommer han inte att rusa in i något alltför allvarligt, han menar på: "Det blir ingen förlovning än, vi är långt ifrån varandra fysikt så det skulle vara mycket svårt. Men det kommer att ske en dag.
Det viktigaste är att vi är bästa vänner också, och det kommer aldrig att förändras. Jag har aldrig haft det med någon förut."
 
Max är klart stolt över det han fått genom att vara med i The Wanted, men han har inga tvivel när det kommer till hans framtid.
Han säger: "Du lever bara en gång. Jag har mål för mig själv. Och det har Nathan med. Och jag är säker på att Siva, Jay och Tom också har det. Vi har haft fyra fantastiska år. Vi har alltid velat vara det bästa vi kunnat så det var rätt att avsluta det nu efter tio Top Ten singlar och tio miljoner skivor. Det var rätt tid att avsluta det."

intervjun är översatt av thewantedsource.blogg.se
bilder och källa - thesun.co.uk

POSTED: FILED UNDER: TWITTER,

0

Siva twittrar

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Jay instagrammar

 
birdspotting Some of my pretty friends
 
 
birdspotting Tom and Kelsey and Jay and Nareesha... Boobs.
 
 
birdspotting Ear to ear it seems! Cheers @traywright1 brilliant night
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,NATHAN SYKES,

0

Dagens WantedWeek - Sykes Sunday

  

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: TWITTER,

0

Max postade bilder från sitt nya hus.

 
World Cup at mine anyone??
 

POSTED: FILED UNDER: NYHETER,TWITTER,

0

Nathan skrev en ny låt igår.

Nathan var en riktig sötnos på twitter igår, han följde massa fans, och twittrade även om att han skrev en ny låt som enligt homom själv var den bästa låten han någonsin har skrivit, men som han även skulle spela in, och nu hoppas vi ju att vi får höra den :D
 
Wait I'm coming!! I've literally just written the best song I've ever written in my entire life and I'm recording it. It feels so special.
 

POSTED: FILED UNDER: INTERVJU/TV,NYHETER,

0

Ariana Grande bekräftar att hon och Nathan har gjort slut.

Arina Grande sa nyligen i en intervju med Showbiz Shelly att hon och Nathan har gjort slut, men att dem även är bra vänner, och att hon är glad att ha en sådan vän som Nathan i sitt liv.
 

I: So are you guys still happy?
- Oh we broke up a little while ago, but he's a really good friend, he's so talented and I'm so glad to have met him and to have a friend like him in my life and he's an amazing person and it was very civil it was just a mutual like you know..

I: I heard It was a rumour, but I thought that it was just a rumour?
- No no, but he's such a great person, like i adore him, like he's amazing, and he's so talented.

I: Yeah, but you're still friends and all that?
- Yeah, for sure. Yeah, yeah.

 

Översättning:
I: Så är ni fortfarande lyckliga tillsammans?

- Åh, vi gjorde slut för ett litet tag sen, men han är en väldigt bra vän, han har en stor talang och jag är så glad över att ha träffat honom och för att jag har en vän som han i mitt liv och han är en underbar person och det var väldigt civilt och ömsesidigt, så ja..

I: Jag hörde att det var ett rykte, så jag trodde att det bara var ett rykte?
- Nej nej, men han är en sådan underbar person, jag älskar honom, han är underbar, och han är så talangfull.

I: Ja, men ni är fortfarande vänner och sådär?
- Ja det är vi, Ja, ja.

Själva intervjun kan ni höra här:
Spola fram till ca 1:30 och hom pratar om Nathan till och med ca 2:02
 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,SIVA KANESWARAN,

0

Söt fanart på Siveesha

 

POSTED: FILED UNDER: NYHETER,SIVA KANESWARAN,

0

Siva och Nareesha planerar

Siva och Nareesha kommer att planera sitt bröllop under sommaren, något datum för bröllopet har inte kommit ännu. Men hoppas att dem någon gång under året kommer att gifta sig :)
 
 

POSTED: FILED UNDER: NYHETER,TOM PARKER,

0

Vad Tom kommer att göra under sommaren.

Tom kommer att DJ:a under sommaren, och han kommer även att expandera sin klädlinje.
 
Denna mix har Tom gjort:
 
Och du hittar hans klädlinje på hemsidan hashtagz.co.uk
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Jay instagrammar

 
birdspotting Look shiny happy people! @bslater23 @torie_green
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: NYHETER,TOUR/LIVE,

0

Bekräftade förband under England, Irland och USA turnén

Nathan bekräftade idag på twitter att The Vamps kommer att vara förband och turnera runt England och Irland med grabbanrna.
 
Men det har även blivit bekräftat att Midnight Red ska vara förband och turnera med grabbarna i Amerika.
 
 bilder tagna från google.se

POSTED: FILED UNDER: MAX GEORGE,TWITTER,

0

Max twittrade

 

POSTED: FILED UNDER: TWITTER,

0

Kelsey Gallagher twittrade igår kväll

You try and take a nice picture
 

POSTED: FILED UNDER: NATHAN SYKES,NYHETER,

0

Nathan ska ha gjort en hemlig resa till Ariana i LA

Nathan Sykes ler stort när han landar efter ett hemligt möte med Ariana Grande.
 
 
Nathan såg ut att vara på ett strålande humör när han anlände till Heathrow flygplats i London igår (21/1) efter att ha gjort en hemlig resa för att träffa Ariana Grande, trots rykten om att paret har gått skilda vägar.
 
Enligt Splash News, flög Nathan hem efter ett besök i Ariana's hem i Los Angeles. The Wanted stjärnan såg verkligen ut att vara på topphumör när han gick genom flygplatsen, och gav tummen upp till de väntade fotograferna.
Han var klädd i en blå munkjacka, jeans med en keps och ett par solglasögon som täckte hans ansikte, Nathan rullade en stor väska på hjul samt bar på en rejäl väska, vilket tyder på att han har tillbringat mer än ett par dagar i LA.
 
Resan kom mitt i rykten om att Nathan och Ariana har gått skilda vägar. Även om ingen av stjärnorna har bekräftat rapporterna om detta, så har ingen av parterna nämnt varann på deras twitter på senaste tiden medan dem tillbrungade julen på olika håll.
 
Källor ska ha sagt att deras långdistansförhållande fick paret att gå skilda vägar efter bara några månader i en relation, "Dem var inte så inne i det längre", ska en insider ha sagt till US Weekly. Medan en annan källa nära The Wanted säger att problemet vara att paret "nästan aldrig träffade varanadra."
 
Nathan och Ariana har inte setts tillsammans i Los Angeles, men den amerikanska stjärnan gick ut på en shoppingtur med sin mamma i lördags, där hon gjorde en snabb makeover i Chanel.
Ariana hintade om en möjlig återförening på sin Twitter i tisdags där hon skrev: "I'm a fool for you." (Jag är galen i dig) medan Nathan var på ett bra humör i slutet på förra veckan när han skrev detta till sina följare: "Dancing around to the radio because I'm happyyyyyyyyy" (Dansar omkring till radion för att jag är lycklig)
 
Mitt i alla rykten om separationen, så har Nathan pratat om sina dejtningstaktiker, han berättade nyligen för We Love Pop magazine i en intervju att han är för blyg för det hela jagandet:
"Jag vet inte riktigt jag gillar jakten. Jag gillar att jobba hårt för att imponera på en tjej. Men samtidigt skulle jag vara alldeles för nervös för att säga 'Ja, hon gillar mig, så jag ska vara riktigt cool.'"
 
"Även om jag trodde att hon inte gillade mig så skulle jag vara för feg för att jaga!"
 
Men Show Me Love (America) sångaren tillade att han är förtjust i en tjej och och anta att hon gillar honom: "Kanske en liten hint, innan jag har fått en liten ledtråd och tänkte 'Okej..?' och direkt efter så tänkte jag, 'Åh nej detta är fruktansvärt. Jag kommer att skämma ut mig själv'"
 
översatt av mig
artikel och bild från entertainmentwise.com

Så att vår Nath var blyg när det kommer till tjejer visste vi ju redan, men vi alla vet ju att han inte behöver vara det. :)
 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,

0

Bild på 4 av 5 i Bahamas förra sommaren

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: NYHETER,

0

Det blir mer sanning när man ser detta.

 
Aktiva år har ändrats på wikipedia. Det känns lite, det blir liksom mer sant när man ser det, men vi vet ju att dem iaf kommer att vara aktiva som grupp största delen av detta år. Även om vi i Sverige inte kommer att få se dem live.
 
 
indefinite hiatus = paus på obestämd tid.

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Nathan instagrammar

 
Översättning:
Tack alla för era underbara meddelanden. Vi har haft otroligt roligt och det är tack vare er! Hur som helst, jag måste bara säga att det inte är någons fel att vi har fattat detta beslut och vi är så tacksamma för alla som har hjälpt oss på vägen. Jag kan knappt vänta till turnén för att fira allt The Wanted har uppnått och att se er alla i framtiden!! Mycket kärlek ♥
 
översatt av mig

POSTED: FILED UNDER: TWITTER,

0

Kelsey Gallagher twittrade igår kväll

 
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Jay instagrammar

 
birdspotting Just saw this in Assassins Creed: Freedom Cry... Gave me chills #Jackdaw #Heartbroken #RIPEdwardKenway
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Siva instagrammar

 
sivathewanted Great dinner last night at @Guess for @priyankachopra
 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,

0

Siva @ 'GUESS Loves Priyanka' VIP Dinner

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,JAY MCGUINESS,

0

Dagens WantedWeek - ThursJay

 
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: TWITTER,

0

Grabbarna twittrar angående det nya avslöjandet

Grabbarna vill mer eller mindra försäkra fansen om att detta INTE är slutet, utan att det bara är en PAUS.
För att grabbarna själva som individer ska kunna upptäcka nya saker i sina karriärer.
 
Vill bara säga.. Det är en paus, inte slutet. Ni blir inte av med oss så lätt haha! x
 
Uppskattar verkligen allt ert stöd. Kan inte vänta till turnén för att se många av era underbara ansikten snart!
 
Jag vet att nyheten idag var en stor sak, men låt mig säga en sak det är inte slutet.
 
Det är rätt tid för mig och för de andra grabbarna att ha lite tid till att uppnå andra saker i våra liv och karriärer.
 
Jag kan inte vänta på att få se alla som kommer och träffar oss på våra turneér i mars.
 
Och jag hoppas att jag får träffa er alla med mina egna äventyr.
 
Jag älskar er alla väldigt mycket, och jag säger det inte, det är INTE SLUTET. #TWFanmilyaFamilyForever xxx
 
Som @TomTheWanted... Ni blir inte av med oss så lätt.
 
Uppskattar hur tåliga ni har varit för nyheterna som vi delade idag; ser fram emot alla äventyr som finns framför oss med er vid vår sida!
 
Siva och Nathan twittrade innan detta:
Vi älskar er, och Jag älskar er! 
 

POSTED: FILED UNDER: NYHETER,

0

Grabbarna postade ett viktigt meddelande idag på hemsidan

 
Översättningen är då alltså:
The Wanted är glada över att få meddela att dem kommer att släppa en musikvideo och singel 'Glow In The Dark' som är tagen från deras senaste album Word Of Mouth. Dem är väldigt exalterade över att få sjunga 'Glow In The Dark' med deras brak singlar 'I Found You', 'Chasing The Sun' och 'Glad You Came' med fler för deras fans för deras uppkommande Word Of Mouth Tour.
 
Men dem kom även med nyheten som fick en annan att dra efter andan, still am. 
Denna turné kommer att vara den sista på ett tag, då Tom, Max, Jay, Siva och Nathan tillsammans har bestämt sig för att ta lite tid till att fullfölja personliga strävningar efter att turnén är slut. Bandet vill framförallt framföra till sina fans att dem kommer att fortsätta som The Wanted och ser fram emot många framgångsrika projekt tillsammans i framtiden. Dem tackar sina fans för sin all kärlek och allt stöd och ser fram emot att träffa dem under turnén.
 
Detta är ju lite tråkigt då med tanke på att Europa turnén vart inställd, och med det att Sverige konserten även vart inställd, och då får ju vi i Sverige inte chansen att 'säga hejdå' till grabbarna, det är lite orättvist.
 
källa thewantedmusic.com

POSTED: FILED UNDER: BILDER,

0

Max i Manchester för någon dag sedan.

 
bild från teamtwforever.blogspot.se

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Kelsey instagrammar

 
kelsey_belle90 Bunker.. @tomparkerofficial x
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,TWITTER,

0

Nathan instagrammar

 
nathansykes #myrecentlyusedemojis what are yours?! 
 
Efter detta så var hans timeline på twitter full med emojis.
 
So many emojis on my timeline right now I'm so happy ☺️
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

En vän till Tomsey instagrammar

 
kelseyann133 Crazy friends @tomparkerofficial @kelsey_belle90#newsforyou
 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,MAX GEORGE,

0

Max har setts på reklamskyltar i olika städer

Denna sågs av ett fan i Chicago.
 
Och denna av ett fan i Miami.
bilder från teamtwforever.blogspot.se

POSTED: FILED UNDER: BILDER,

0

En bild på Tom med sin tandläkare.

 
bild från teamtwforever.blogspot.se

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,

0

Siva & Nareesha @ Lindsay's Private Chelsea Residence

 
bilder från hqsource.sosugary.com

POSTED: FILED UNDER: BILDER,TOM PARKER,

0

Tom DJ:ade @ Bunker club, Cardiff 18/1


POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,TOM PARKER,

0

Dagens WantedWeek - Tom Tuesday

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

 
tomparkerofficial Food.DJ.Bounce @MissKelseyH
 
 
tomparkerofficial Service stop...KFC
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Siva

 
sivathewanted ingen text
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Jay

 
birdspotting This was our Greek Night! Amazing food :@kayleighmaxwell27 Awful Decorations : @birdspotting(My brother enjoying them there)
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,

0

Dagens WantedWeek - Max Monday

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,SIVA KANESWARAN,

0

Bild på Siva och hans frisör.

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,NATHAN SYKES,

0

Dagens WantedWeek - Sykes Sunday

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: AWARDS/EVENTS,BILDER,

0

Siva var på Brooklyn Bowl Launch Party i London den 16/1

 
bilder från justjared.com
 

POSTED: FILED UNDER: MUSIK,TOM PARKER,

0

Rykten om att Tom ska lämna bandet och byta karriär.

Det går runt lite rykten nu om att Tom är på väg att byta karriär och börja DJ:a och med det lämna The Wanted. Jag har inte lagt så mycket energi på dessa rykten då jag inte tror på dem alls.
Angående detta så tror jag inget förns det kommer från Tom själv eller från deras manager.
 
Men visst kan han detta med att DJ:a. Lyssna på hans remix här under:
  
 

Remix by Tomparkerofficial on Mixcloud

 

ljudklipp hämtat från teamtwforever.blogspot.se

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,SIVA KANESWARAN,

0

Dagens WantedWeek - Siva Saturday

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,

0

Jay med vänner i Canterbury 13/1

 
Bilder från thewantedbr.com

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

 
tomparkerofficial Getting the playlist organised for the weekend. Cardiff..get ready to stomp!
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Nathan

 
nathansykes ALL TOGETHER NOW ... Heads, shoulders, knees and toes, knees and ... No?? Alright.
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom har tagit körkort

 
tomparkerofficial Only gone and done it!!!
 

POSTED: FILED UNDER: TWITTER,

0

Grabbarna twittrade.

Max håller alltså på att renovera lite i sitt nya hus.
 
Medan Siva njuter och myser med lilla Mylo.
 
Och försöker lära sig spanska.
 

POSTED: FILED UNDER: ALLMÄNT,NATHAN SYKES,

0

Angående Nathan och Ariana - tillsammans eller ej.

Fick en kommentar angående detta, så jag tar upp det.
 
 
Nina, du är inte sen eller har missat något, det är ingen som vet exakt hur det ligger till förrutom Ariana och Nathan själva. Men rykten går om att dem har gått skilda vägar eller tagit en paus. Det är iaf det som har stått i media. Jag har inte tagit upp detta då jag inte haft säkrare källor än så att gå efter. Men eftersom att du frågade så tar jag upp det. 
Det är alltså inte helt bekräftat ännu, vad jag vet. Men man märker väl en liten skillnad på dem båda, så det kan mycket väl vara så att dem har gjort slut. Men man kan ju hoppas att dem fortfarande är vänner.
 

POSTED: FILED UNDER: MUSIK,VIDEOS,

0

Ny video - OFF session - CTS lades ut på vevo kontot

 
video från youtube.com
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,

0

Dagens WantedWeek - ThursJay

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: #WANTEDWEDNESDAY,

0

#WantedWednesday - Mylo and more!

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

 
tomparkerofficial This year...IT'S ON!!
 

POSTED: FILED UNDER: MAX GEORGE,TWITTER,

0

Max twittrar halvnaken bild

So here's where we're at... Let's look again in 3 weeks...
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Siva och Nareesha's hund Mylo har en instagram

 
tiny_mylo Made the papers with my mummy @Nare_esha and daddy @Sivathewanted today #NoBiggy
 
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

1

Instagram - Jay @ Canterbury

 
birdspotting How beautiful. I love Canterbury I wish we had even more time to explore!
 
 
birdspotting Look another one! Leaving Canterbury but I will return either for Panto 2014 or beer.
 
 
birdspotting Canterbury tales has come to an end...
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,

0

Dagens WantedWeek - Tom Tuesday

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bilder

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Nathan

 
nathansykes But why do I always have my phone in my pocket when I'm on stage? 
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Jay

 
birdspotting My daughter is a cold-blooded dinosaur... No really.
 
 
birdspotting ingen text
 
 
birdspotting My two latest victims in Assassins Creed: Black Flag must have berms fans of contemporary dance.
 
 
birdspotting This is a wall of shots creating a Union Jack... Applause goes to Jack Wills display team.
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Kelsey

 
kelsey_belle90 Sunday session #Jamaica #sun #sea 🏊☀😛🍸🍺
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

 
tomparkerofficial Kelsey disagrees boss!! @kelsey_belle90 @eddrewett
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,MAX GEORGE,

0

Dagens WantedWeek - Max Monday

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: ALLMÄNT,

1

Semester - sämre update

Nu när ni läser detta så sitter jag antagligen i en bil på väg till Sälen, ska spendera Söndag till Torsdag där på lite semester, jag ska försöka hålla någorlunda update, men måste ändå få njuta lite av ledigheten :)
 
xx M
 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,MAX GEORGE,

0

Söt bild på Max och Nina

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,NATHAN SYKES,

0

Nathan var på Union J's konsert igår med sin mamma.

 
Han var även backstage, med ett fan och Ollie Marland
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

 
tomparkerofficial #JAMAAIIIIIIIICAAAAAA #BoatParty
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Nathan

nathansykes I saw this and thought I looked so young
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

tomparkerofficial #TeppanyakiTime
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

tomparkerofficial #spottedmynextmission #NoNotTheWoman
 
tomparkerofficial In the very wise words of Britney Spears...#oopsididitagain
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: ALLMÄNT,

0

Dela med dig av hur du fastnade för grabbarna

Jag delade med mig om hur jag fastnade för grabbsen, och det gjorde Lizszi med. Tack :D
Vill du dela med dig, lämna gärna en kommentar. :)
 
 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,MAX GEORGE,TWITTER,

0

Max har köpt hus och funderar på att adoptera en hund.

 
Han är ju underbart söt när han är med hundarna. En riktig djurvän, det får en att smälta lite grann. Så jag hoppas att han adopterar en hund. :)

 
Bilder från google.com 

POSTED: FILED UNDER: NATHAN SYKES,TWITTER,

0

Nathan var på ett möte igår angående WOM turnén

På mötet så gick dem igenom lite hur låt listan ska se ut, och Nathan fråga vad fansen vill höra denna turné.
 
Fast lite bumbed är man ju att Europa delen av turnén är intsälld, som alla vet så kommer grabbarna inte till Sverige i år, vad vi vet ännu. Förhoppningsvis så kan det vända och att dem planerar in något iaf.
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Kelsey

kelsey_belle90 :30 am cocktail time 🍹😃😉#yesplease#onlyinjamaica @tomparkerofficial
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,TOM PARKER,TWITTER,

0

Tom på Instagram och Twitter

tomparkerofficial Bucket and Spade at the ready!! #SandCastle#PinkIsMyColour #StoleItFromSomeKid
 
 
tomparkerofficial #JustSaying lol
 
 
Haha han är ju askul!

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

Man kan ju lugnt säga att Tom verkligen höll sitt ord med att börja använda Instagram mer. Haha!
 
tomparkerofficial Paradise!!
 
tomparkerofficial #Throwback #ChildlineConcert
 
tomparkerofficial Ingen text
 
tomparkerofficial Cocktails O'clock
 
tomparkerofficial #WhosTheNoseyFuckerInTheBackground
 
tomparkerofficial #HeSawYouFilmHisMum
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: #WANTEDWEDNESDAY,

0

#WantedWednesday -- Happy New Year!

 

POSTED: FILED UNDER: THE WANTED,

0

Vart grabbarna befinner sig just nu.

Max befinner sig i New York med Nina.
Nathan och Jay är hemma i England.
Siva är med Nunu.
Och Tom och Kelsey befinner sig på Jamaica på lite semester.
 
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Nathan

nathansykes So proud of my extra healthy shrimp stir fry tonight! First time I've made it and it tasted so
good!!
 
nathansykes She's beautiful ❤️
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom & Kelsey

kelsey_belle90 Hello Jamaica @tomparkerofficial xx
 
tomparkerofficial When in Jamaica....
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: NYHETER,

0

Inget nytt under solen.

Just nu är det ganska lugnt på grabbarnas front, det händer inte så mycket då dem för tillfället är hemma i UK med nära och kära.
Ännu vet man inte helt klart varför Europa turnén vart inställd, men förhoppningsvis så får vi reda på den verkliga anledningen snart, och inte massa rykten om det.
 
Men det betyder även att grabbarnas Word Of Mouth turné startar den 14 Mars i Liverpool Arena i England.
 
Vad dem nu ska göra tills dess är oklart, men antar att det blir någon slags promo.
 
 

POSTED: FILED UNDER: THE WANTED,VIDEOS,

1

#ThrowBack Intervju och framträdande hos Ellen

 
Jag ska vara helt ärlig med att säga att det var detta som fick mig att finna intresse för grabbarna, jag såg detta framträdande och den intervjun och sedan spenderade jag många timmar framför datorn och YouTube och kollade på videos på grabbarna. Sen dess har jag varit fast. :)
 
Vill ni dela med er av er story? :)
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

tomparkerofficial This however IS the one #expresstraintopainfree
 
tomparkerofficial Bottoms up!! @kelsey_belle90 @misskelseyh #comeflywithme
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: TWITTER,

0

Max twittrade bilder på Nina

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,MAX GEORGE,NATHAN SYKES,

0

Mathan moment

 
Aw. adorbs.
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,

0

Dagens fråga?

Favorit bromance-par?
  
pollcode.com free polls 
Min favorit är nog faktiskt, Mathan. Fast jag älskar Tomax med. :)
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INTERVJU/TV,VIDEOS,

0

Intervju @ The Hot Desk

 
Video från youtube.com

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Jay

birdspotting My lil brother sporting one of Toms hashtagz shirts!#OneOfAKind
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,

0

Dagens fråga?

Vilken är din favorit av grabbarnas musikvideos?
  
pollcode.com free polls 


POSTED: FILED UNDER: CITAT,DAGENS....,

0

Dagens citat

 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Nina Agdal

ninaagdal Excited to see this guy tomorrow!
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Kelsey

kelsey_belle90 1,2,3 k2k stars #pettswoodstars
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Nathan

nathansykes The concentration on my face though ...
 

POSTED: FILED UNDER: TWITTER,

0

Siva och Nareesha twittrar om deras nya valp


POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,NATHAN SYKES,

0

Dagens.. Nathan

 

POSTED: FILED UNDER: CITAT,DAGENS....,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bilder

 

POSTED: FILED UNDER: AWARDS/EVENTS,BILDER,

2

Fler bilder från Cheryl's privata Sweet 16 spelning

 
Bilder från proudprisoners.com

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,TWITTER,

0

Instagram - Nina Agdal & Max's svar på twitter

ninaagdal #cornedbeefhash @maxthewanted miss you
 
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Nathan

nathansykes Should of kept my beanie on for stage tonight ... My hair got so frizzy!!! The heat was killing me!!
 
nathansykes It must be a really quiet day for news in Gloucester ...
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Tom

tomparkerofficial And it begins!!
 

POSTED: FILED UNDER: INSTAGRAM,

0

Instagram - Jay

birdspotting Team Wanted are sexy in Singapore! Happy New year!
 
birdspotting This was that moment
 
birdspotting Amazing moments from 2013 in Singapore ... Do they sing "Ha, hahaha... f*ck you!"...?
 
birdspotting We got a replacement Siva last night...
 
birdspotting We rock
 

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

1

Dagens gifs

 
The Ellen Show, nu och då. 
 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: AFFILIATE,

0

Ansök om att bli Affiliate.

Skriv vilken typ av fansite du har här:
Skriv din URL här:
Skriv din e-post adress här:
Fyll i dina unika besökare per dag här: 0-20
20-50
50-100
100-200
200+
Fyll i vilken typ av Affiliate du söker om här: Elite Affiliate
Top Affiliate
Affiliate (text)
Om du önskar någon speciell bild till Elite och Top, klista in länken här:

This online form was provided by Freedback.

POSTED: FILED UNDER: ALLMÄNT,

2

Ny designen är uppe

Det har varit ett förbannat pillande med koder, men nu är den klar och uppe. Tänkte ju att den skulle ha blivit klar till den 1a men ah det tog lite tid som sagt. Så vad tycker ni? :)
 
 

POSTED: FILED UNDER: TOUR/LIVE,

1

Konserten @ celebrate tv 50 singapore 31/12-13

 
BEHIND THE SCENE
 
Videos från youtube.com, youtube.com

POSTED: FILED UNDER: AWARDS/EVENTS,

0

Red carpet celebrate tv 50 singapore 31/12-13

 
Video från youtube.com

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bild

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,

0

Bilder @ 987fm studio i Singapore

 
Bilder från teamtwforever.blogspot.se

POSTED: FILED UNDER: INTERVJU/TV,

0

@ 987fm studio i Singapore

 
Video från youtube.com

POSTED: FILED UNDER: INTERVJU/TV,

0

Channel NewsAsia AM LIVE! - Singapore

 
Video från youtube.com

POSTED: FILED UNDER: DAGENS....,GIFS,

0

Dagens gifs

 

POSTED: FILED UNDER: BILDER,DAGENS....,

0

Dagens bilder