POSTED: FILED UNDER: INTERVJU/TV,SIVA KANESWARAN,

0

Siva's intervju med PAPERMAG

POJKBANDS HJÄRTEKROSSAREN SIVA KANESWARAN HAR SIKTET PÅ EN SOLOKARIÄR
 
Med ett modell perfekt leende och och ett godmodigt skratt, säger den tidigare pojkbands medlemmen Siva Kaneswaran tre ord som fick fansen att falla i tårar: "This is it."
Han pratade om det populära brittiska bandets avskedsturné - deras sista som grupp innan de alla går skilda vägar efter den 17e maj.
Han skyller främst på stressen under och efter grabbarnas reality serie The Wanted Life för att dem föll isär.
"Det visade mer eller mindre några av bandmedlemmarnas riktiga färger. Gamla sår öppnades igen. Jag hatade det." erkänner Kaneswaran. Men upplösningen är långt ifrån ett karriär bakslag för den 25 åriga sångaren.
 
 
Efter att den första chocken efter bandets splittring lagt sig, är Kaneswaran redo att njuta av solo livet, inom musiken vill säga. I verkligheten så är han fullt upptagen med att planera sitt kommande Great Gatsby bröllop med designern Nareesha McCaffrey.
"Det är som ett förhållande", förklarar han "vi har funnits runt varann under fyra år. Så när uppbrottet tillkännagavs var jag tvungen att sitta ner med det en stund, sen tänkte jag bara 'Vet du vad? Detta kommer att bli väldig spännande.'"
Han planerar nu att göra som varje ungkarl skulle göra. "Jag vill bara bli galen" säger han "Jag måste spela en roll i bandet, jag var tvungen att vara 'den killen' sjunga, den vanliga dansen, air grabs." Han visar sin mening med att sträcka sig upp i luften och dra ner en knytnäve, ett signatur pojkbands grej a la *NSYNC. "Nu kan jag göra vad jag vill."
 
 
Och vad vill Kaneswaran göra? "Jag vill ta något som Lionel Richie och Earth Wind & Fire och blanda det med något nytt, som Coldplay", säger han om sin solokarriär. Ett debutalbum väntas senare i år, men under tiden så säger han, "Jag vill arbeta med alla, det spelar ingen roll vem det är, jag vill vara med på allas spår."
 
Intervjun översatt av thewantedsource.blogg.se
Källan till intervjun papermag.com

Kommentarer
Name:

E-mail: (won't be published)

URL:

Your comment:

Remember you?Trackback